Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Ενημερωτικό δελτίο

Phone Orders

Αποστολές και Επιστροφές

Παράδοση της Παραγγελίας σας

Εκτιμούμε πολύ την προτίμησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να είσαστε 100% ευχαριστημένοι με τις αγορές σας. 
Εάν υπάρχει οτιδήποτε που μπορούμε να κάνουμε για σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, φαξ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Αν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις, σχετικά με την παραγγελία σας, παρακαλούμε να μας αναφέρετε το όνομά σας, στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας καθώς και τον αριθμό παραγγελίας σας.


Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10πμ-5μμ.
Τηλ: 210 9954740
Fax: 210 9962643
email:  info@babyselections.com


Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Πληροφορίες για αποστολές

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.  Συνήθως, όταν τα προϊόντα που επιθυμείτε είναι διαθέσιμα, οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 24 ώρες. Ωστόσο, ορισμένες παραγγελίες μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για τη διαδικασία αποστολής. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν πραγματοποιούνται αποστολές παραγγελιών τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα σας δεν είναι άμεσα διαθέσιμα ή για οποιαδήποτε τυχόν καθυστέρηση στην εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε εντός 3 ημερών από τη ημερομηνία παραγγελίας.

Σημειώνουμε πως σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος στα συστήματα μας ή των συνεργατών μας) πιθανόν να υπάρξουν καθυστερήσεις στις αποστολές των παραγγελιών.Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις αποστολές παραγγελιών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@babyselections.com  

Ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει και το μέγεθος της παραγγελίας σας (όγκος, βάρος) υπολογίζεται το κόστος των μεταφορικών. Τα έξοδα αποαστολής πληρώνονται τη στιγμή της παραλαβής. Εάν επιθυμείτε, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για το κόστος με email ή τηλεφωνικά, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

Επιστροφές & Αλλαγές:
Είμαστε περήφανοι για τις επιλογές προϊόντων που έχουμε κάνει, για την ποιότητα και την ασφάλεια που προσφέρουν.  Εάν όμως εσείς δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά σας, μπορείτε να μας το πείτε γι 'αυτό, ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Μπορείτε να επιστρέψετε ένα αχρησιμοποίητο προϊόν μαζί με την απόδειξη, εντός 5 ημερών για την πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας, υπό την προϋπόθεση ότι είναι εντελώς αχρησιμοποίητο και η συσκευασία είναι άθικτη.
Προσοχή:  Προϊόντα που αφορούν τάισμα ή παιχνίδια δοντιών (πχ. μπιμπερό, παιχνίδια για δοντάκια) δεν επιστρέφονται για λόγους ασφάλειας και υγιεινής.
Το κόστος μεταφορικών για τυχόν αλλαγές/ επιστροφές επιβαρύνει τον πελάτη,  εκτός αν το προϊόν ήταν ελαττωματικό κατά την αγορά και καλύπτεται από εγγύηση.

Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος, είναι απαραίτητος ένας Κωδικός Εγκεκριμένης Αλλαγής/ Επιστροφής.
Για να αποκτήσετε τον κωδικό αυτό, θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στο info@babyselections.com με Θέμα: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΩΔΙΚΟ ΑΛΛΑΓΗΣ/ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Στο email σας θα πρέπει να συμπεριλάβετε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και  για να σας εκδώσουμε έναν Αριθμό Επιστροφής, ο οποίος είναι απαραίτητος για την υπόλοιπη διαδικασία.

Προϊόντα που θα αποσταλούν στο Baby Selections, χωρίς τον εγκεκριμένο κωδικό αλλαγής/ επιστροφής, θα επιστρέφονται στον πελάτη με δική του χρέωση μεταφορικών.

Οι παραγγελίες έρχονται στη διεύθυνσή σας με την ACS κούριερ.  Ανάλογα με την περιοχή σας η ACS παραδίδει σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.  Εντός Αττικής, Θεσαλλονίκης, Πάτρας και άλλων μεγάλων πόλεων, οι παραδόσεις γίνονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και κυμαίνονται ανάλογα με το βάρος του πακέτου αλλά και τη διεύθυνση παράδοσης.  Κατά την ηλεκτρονική παραγγελία σας, πριν κάνετε την επιβεβαίωση, θα σας ενημερώσουμε για το κόστος των μεταφορικών.  Οι Δυσπρόσιτες Περιοχές όπως ορίζονται από την ACS στην ιστοσελίδα της (www.acs.gr) επιβαρύνονται με πιο υψηλό κόστος της τάξεως των 9 ευρώ για 2 κιλά.  Βεβαιωθείτε εάν η περιοχή σας ανήκει στις περιοχές αυτές στο:  https://www.acscourier.net/el/search-areas