Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Ενημερωτικό δελτίο

Phone Orders

Παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους χρήσης προσεκτικά καθώς οι όροι χρήσης ισχύουν για τη χρήση της ιστοσελίδας καθώς και για όλες τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω Διαδικτύου, τηλεφώνου, φαξ ή προσωπικά.

Στους όρους χρήσης που ακολουθούν χρησιμοποιούνται οι εξής ορισμοί:
Διεύθυνση Επικοινωνίας – Marias Baby Selections, Ανδρέα Παπανδρέου 20, Γλυφάδα, 3ος όροφος, Αττική Ελλάδα, 166-75

Συμφωνητικό – Οι όροι που αναγράφονται στο παρόν καθώς και οι παραγγελίες;
Προϊόντα – τα προϊόντα/ είδη που προμηθεύεστε από εμάς;
Παραγγελία – η παραγγελία των προϊόντων που υποβάλλατε & που εντάσσεται στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας
Επιστροφές – οι όροι επιστροφών όπως αναγράφονται στην Πολιτική Επιστροφών στην παρούσα ιστοσελίδα Βabyselections:  η εταιρία Marias Baby Selections με έδρα την Ελλάδα και ΑΦΜ 998133733 .
Ιστοσελίδα - το website της εταιρίας με URL www.babyselections.com ;
Πελάτης – το άτομο ή οργανισμός που αγοράζει προϊόντα στην ιστοσελίδα

1      Πληροφορίες Προϊόντων

Έχουμε καταβάλλει λογικές προσπάθειες για να προβάλλουμε σωστά τα μεγέθη, χρώματα και σχήματα των προϊόντων στην ιστοσελίδα.  Ο Πελάτης αποδέχεται πως τα χρώματα, μεγέθη και σχήματα των προϊόντων απεικονίζονται κατά προσέγγιση στην πραγματικότητα.  Ειδικά τα χρώματα μπορεί να διαφέρουν βάσει των ρυθμίσεων στον προσωπικό σας υπολογιστή.

2      Η Σύμβαση μεταξύ μας

2.1 Θα πρέπει να είσαστε τουλάχιστον 18 χρονών για να πραγματοποιήσετε αγορές στην ιστοσελίδα.

2.2 Θα πρέπει πρώτα να λάβουμε όλη την πληρωμή πριν αποστείλουμε την παραγγελία σας.  Μόλις λάβουμε την πληρωμή, θα σας επιβεβαιώσουμε την παραγγελία μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δώσει στην φόρμα εγγραφής.  Αυτός ο όρος δεν ισχύει για παραγγελίες μέσω Cash on Delivery (πληρωμή μετρητά με την παράδοση, αντικαταβολλές).

  
2.3 Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την Παραγγελία σας οποιαδήποτε στιγμή πριν γίνει η αποστολή των προϊόντων.  Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως και εφόσον δεν έχουν ήδη αποσταλεί τα προϊόντα σας, θα σας επιστραφούν τα χρήματα εντός 21 ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης.  Εάν χρησιμοποιήσατε πιστωτική κάρτα για την παραγγελία σας, τα χρήματα θα πιστωθούν στην συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα, μείον τυχόν κρατήσεων της Τράπεζας που μεσολαβεί.  Τη στιγμή της αποστολής των προϊόντων ξεκινά η μεταξύ μας σύμβαση.

3      Τιμή

3.1 Οι ισχύουσες τιμές των προϊόντων αναγράφονται στην ιστοσελίδα
3.2 Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής
Τα έξοδα αποστολής εμφανίζονται ξεχωριστά ή σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να υπολογιστούν άμεσα τα έξοδα αποστολής, θα ενημερωθείτε από εμάς μέσω email ή τηλεφώνου πριν την ολοκλήρωση & αποστολή της παραγγελίας.  Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και χρεώσεις των μεταφορικών στην ενότητα ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ που θα βρείτε στο κεντρικό MENU της ιστοσελίδας.
3.3 Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις τιμές χωρίς ειδοποίηση.
3.4 Οι τιμές περιλαμβάνουν το ΦΠΑ.

 

4      Δικαίωμα Ακύρωσης από τον Πελάτη

4.1 Επιπρόσθετα και εφόσον τηρείτε τους όρους στο Άρθρο 2, έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 10 ημέρες από την παραλαβή των προϊόντων, εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν ανοιχθεί και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί, είναι σε κατάσταση που μπορούν να πουληθούν εκ νέου όταν τα παραλάβουμε.
4.2 Για να ακυρώσετε την Παραγγελία σας, πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως πριν από τη λήξη της περιόδου που αναγράφεται στο Άρθρο 4.1.
4.3 Όλες οι ακυρώσεις θα πρέπει να είναι συμβατές με την Πολιτική Επιστροφών
4.4 Στην περίπτωση ακύρωσης, το κόστος αποστολής των προϊόντων & το ρίσκο λαμβάνει ο Πελάτης
4.5 Από τη στιγμή που μας ενημερώσετε εγγράφως για την ακύρωση, θα πιστώσουμε τα χρήματα που πληρώσατε στην πιστωτική κάρτα που είχατε χρησιμοποιήσει το συντομότερο δυνατό.  Σε περίπτωση που θα προϊόντα έχουν ήδη αποσταλεί και εντός 10 ημερών λάβουμε την ακύρωσή σας, ΕΦΟΣΟΝ τα προϊόντα μας επιστραφούν στην ίδια ακριβώς κατάσταση (ολοκαίνουρια) και χωρίς φθορές στην συσκευασία, τότε θα πιστώσουμε τα χρήματα σας.  Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν είναι σε καλή κατάσταση ή η συσκευασία τους έχει αλλοιωθεί, διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε το κόστος από το ποσό που θα σας πιστώσουμε.

5. Δικαίωμα Ακύρωσης από την BabySelections

5.1 Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την συμφωνία εάν:
a. δεν έχουμε επαρκή αποθέματα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, ή
b. δεν πραγματοποιούμε αποστολές στην περιοχή ή την χώρα που επιλέξατε, ή
c. Κάποιο από τα προϊόντα που επιλέξατε δεν είχε σωστή πληροφόρηση, σχετικά με την περιγραφή ή την τιμή του για οποιονδήποτε λόγο, ή
d. Έχουμε λόγο να πιστεύουμε πως δεν θα μπορέσετε να πληρώσετε την παραγγελία σας ή να τηρήσετε τους όρους που αρμόζουν στην συμφωνία.

6. Αποστολή Προϊόντων

6.1 Λαμβάνοντας υπ'όψιν το Άρθρο 6.4, θα αποστείλουμε τα προϊόντα στη διεύθυνση που μας έχετε δώσει τη στιγμή που πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας.
6.2 Η αποστολή θα γίνει το συντομότερο δυνατό κατόπιν λάβουμε την Παραγγελία.
6.3 Αυτόματα τα προϊόντα έρχονται στην ιδιοκτησία σας εφόσον τα έχετε πληρώσει και σας έχουν παραδοθεί.  Από τη στιγμή που λάβετε τα προϊόντα, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλειά τους ή βλάβη που τους προκαλέσετε.
6.4 Δεν πραγματοποιούμε αποστολές σε Ταχυδρομικές Θυρίδες.  Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποστείλουμε παραγγελίες όταν κρίνουμε πως η διεύθυνση είναι λάθος ή μη-ασφαλείς.

7. Ευθύνη & Υποχρέωση

7.1 Σε περίπτωση που τα προϊόντα που λάβετε δεν είναι εκείνα που είχατε παραγγείλει, ή σε περίπτωση που είναι ελαττωματικά, ή η ποσότητα είναι λανθασμένη, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως εντός πέντε (5) ημερών.  Δεν φέρουμε καμία ευθύνη & υποχρέωση, εάν δεν ενημερωθούμε εγγράφως εντός 5 ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων.
7.2 Σε περίπτωση που μας ενημερώσετε εγγράφως όπως αναγράφεται στο Άρθρο 7.1, το μέγιστο ποσό που θα έχουμε υποχρέωση να σας επιστρέψουμε είναι το ποσό που πληρώσατε για τα προϊόντα..
7.3 Θα πρέπει να πληροίτε τους όρους και τους νόμους για να αγοράσετε προϊόντα από την ιστοσελίδα μας.  (Πχ. να ζείτε σε Ελλάδα ή Κύπρο και να είσαστε άνω των 18 ετών)

8. Επικοινωνία

Όλη η επικοινωνία σας προς εμάς θα πρέπει να γίνεται εγγράφως και με αποστολή στην Διεύθυνσή μας:  Ανδρέα Παπανδρέου 20, Γλυφάδα, Αττική, 16675 (3ος όροφος).

9. Ανωτέρα Βία

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη όσον αφορά τυχόν παραβίαση των εν λόγω Όρων και υπηρεσιών λόγω ανωτέρας βίας.  Ως λόγοι ανωτέρω βίας αναφέρονται ενδεικτικά και όχι περιοριστικά σεισμός, πυρκαγιά, πλημμύρα, πόλεμος και κάθε γεγονός ανεξάρτητο από την βούληση της Baby Selections που είναι αντικειμενικά απρόβλεπτο.  Επιπλέον, δεν φέρουμε ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης προϊόντων λόγω ανωτέρας βίας, περιλαμβανομένων απεργιών, εκδηλώσεων, μη-λειτουργία μηχανογραφικών συστημάτων, ατυχημάτων, κλπ.

10. Προσωπικά Δεδομένα

Έχοντας υπόψη την σχετική νομοθεσία περί της προστασίας των προσωπικών δεδομένων και πιο συγκεκριμένα του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων, η εταιρεία μας εγγυάται για την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Επιθυμούμε να επισημάνουμε ότι η περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) πραγματοποιείται χωρίς να ζητηθεί κάποια προσωπική σας πληροφορία. Οι πληροφορίες που ζητούνται είναι μόνο σε περίπτωση που θέλετε να προβείτε σε αγορά προϊόντος προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση παραστατικών και πληροφορίες τόπου αποστολής και παραλαβής.

Θα θέλαμε, επίσης, να τονίσουμε ότι τα στοιχεία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από την εταιρεία μας και ΔΕΝ πρόκειται να παραχωρηθούν σε τρίτους. Έχετε τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε στιγμή να δώσετε εντολή για αλλαγή ή διαγραφή τους.

 11. Επιστροφές

Συμφωνείτε με τους όρους που αναγράφονται στην Πολιτική Επιστροφών της BabySelections. Δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες που αναγράφονται στο κεντρικό ΜΕΝΟΥ στις Παραδόσεις.

12. Περιορισμός Ευθύνης

Η Baby Selections, οι υπάλληλοί, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν η BabySelections είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

13. Δίκαιο – Δωσιδικία

Το παρόν συμφωνητικό θα διέπεται από το Ελληνικό δίκαιο. Σε περίπτωση που ανακύψει οποιαδήποτε διαφορά σχετική με το παρόν, αρμόδια για την επίλυσή της θα είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.

14. Παράπονα

Σε περίπτωση που έχετε παράπονα, επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 20, Γλυφάδα, Αττική, 16675 (3ος όροφος).

15. Συμβατικοί Όροι

Οι πιο πάνω όροι, σε συνδυασμό με τις τιμές, την πολιτική αποστολών, την πολιτική επιστροφών περιγράφουν τους όρους με τους οποίους λειτουργεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.  Ουδεμία προφορική αναφορά των πωλητών ή των συνεργατών μας δεν θα πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με τα πιο πάνω ή να λαμβάνετε ως επίσημη πολιτική της εταιρίας.  Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη για αναφορές που έρχονται σε αντίθεση με τα πιο πάνω.